Naar Griekenland met vakantie! Zeker weten!

Overnachtingscampings op weg naar de havens van vertrek.

Als je een reis hebt gepland naar Griekenland met eigen vervoer, dan reis je dat op je gemak, dan heb je voldoende tijd want je gaat tenslotte niet voor zaken op en neer , maar voor je welverdiende vakantie. En omdat je het rustig aan wilt doen en niet in een keer naar een Italiaanse havenstad reist heb je onderweg ook een of meer overnachtingscampings uitgezocht. Of misschien stop je daar waar het je uitkomt, of mooi vindt, noem maar op. Je hebt Venetië of Ancona uitgekozen om op de boot te gaan. En afhankelijk van je tijd van inschepen is het misschien leuk om je omgeving eens te verkennen. Als je overnacht voordat je inscheept is het goed om dit in de omgeving van de plaats van vertrek te doen. En juist daar hebben wij een leuke interessante overnachtingscamping gevonden die zelfs een langer verblijf dan één nacht méér dan de moeite waard is.

Of je nu reist via Venetië of Ancona, inschepen doe je hier meestal in de namiddag of vroeg in de avond. Het is dan ook de moeite om één of meerdere nachten te overnachten op camping "Fusina" bij Venetië, of camping "Podere Sei Poorte" bij Ancona

Camping "Fusina" ligt op slechts enkele km van Venetië in een rustige omgeving met veel schaduw. Vanaf deze camping is het slechts 5 minuten lopen naar de halte waar ieder uur een waterbus naar Venetië vertrekt. Zelfs de tickets hiervoor zijn bij de receptie van de camping te koop. Ideaal stekje dus om eens door deze stad te dwalen. Zelfs op de dag van vertrek kun je nog tijd in Venetië doorbrengen.

Reis je via Ancona dan is camping "Podere Sei Poorte" een aanrader. Deze camping, van Nederlandse eigenaren, ligt in een heuvelachtig gebied, in de Marken. Het is slechts 80km naar Ancona en slechts 20km naar Fano. De camping is opgebouwd uit diverse terrassen en is van alle gemakken voorzien. Er is een mooi zwembad met geweldig uitzicht over de omgeving.

Wil je meer weten over deze campings klik dan • Hier

Voor de ligging van de campings kijk dan op onderstaand kaartje.

Veel Kampeerplezier!Overnachtings campings in Italië weergegeven in Google Maps


 

--> Naar boven