Naar Griekenland met vakantie! Zeker weten!

Met "ANEK Lines" of "Minoan Lines" van Venetë (Italië) naar Griekenland v.v.

Vertrek vanuit Venetië

Als je wilt vertrekken uit Venetië en je hebt wat tijd, ga dan 1 of 2 dagen eerder en overnacht dan op camping Fusina, ideale camping om de stad te bezoeken en je bent in ca 30 minuten in de haven.

Natuurlijk moet je je eerst melden bij het kantoor van de maatschappij waar je je tickets van hebt, of wilt, bv. ANEK Lines of Minoan Lines. Als je over de lange dam naar de stad rijdt kies je de rechter rijstrook en volg je de borden naar de "Porto". Het havenkantoor is gevestigd in de Stazione Marittima - Magazzino, 123, 30123 Venetië. Meld je bij het havenkantoor voor inscheping en volg de aanwijzingen van het personeel op.

GPS van het havenkantoor is in DMS: N. 45⁰ - 26' - 05" / E. 12⁰ - 18' - 19"

GPS van het havenkantoor is in DEG: N. 45.434881  / E. 12.305464

link

Aan boord van een van de ANEK Lines schepen.

link

Inschepen in Venetië op een van de Minoan Lines schepen

link

Aan boord van een van de Minoan Lines schepen. 

--> Naar boven

Met "ANEK Lines", "Minoan Lines" of Superfast ferries van Ancona (Italië) naar Griekenland v.v.

Vertrek vanuit Ancona

Als je wilt vertrekken uit Ancona en je hebt wat tijd dan zou je kunnen overwegen om 1 of 2 dagen te overnachten op camping Podere Sei Poorte, een prima en ideale camping om even te relaxen bij het zwembad of om Fano of Ancona te bezoeken, en bovendien is deze camping van een Nederlands echtpaar die hier met hun kinderen een droom hebben verwezenlijkt.

Natuurlijk moet je je eerst melden bij het kantoor van de maatschappij waar je je tickets van hebt, of wilt, bv. ANEK Lines, Minoan Lines of Superfast ferries. Het havenkantoor is gevestigd aan de Via Luigi Einaudi in Ancona. Bij en in Ancona volg je EERST de gele borden die je naar het inschepingskantoor brengen. Meld je bij het kantoor voor inscheping. Op het parkeerterrein staan electronische borden waarop je kunt zien van welke GATE, en op welke tijd, je ferry vertrekt. Daarna ga je naar de haven en volg je de aanwijzingen van het personeel op.

GPS van het havenkantoor is in DMS: N. 43⁰ - 36' - 45" / E. 13⁰ - 29' - 59"

GPS van het havenkantoor is in DEG: N. 43.612527  / E. 13.499895

link

Aan boord van een van de ANEK Lines schepen.

link

Inschepen in Ancona op een van de Minoan Lines schepen

link

Aan boord van een van de Minoan Lines schepen. 

--> Naar boven