Naar Griekenland met vakantie! Zeker weten!

Tips om teleurstellingen te voorkomen, een gewaarschuwd mens ......

TIP - "AB - reisemobile" en "ABC Campers" in Bedburg-Hau (Kleve - Duitsland).

Van eind april 2010 tot ca half juni 2010 een camper gehuurd bij dit bedrijf voor een reis naar Griekenland. Na ca 1 week problemen met de woonaccu, we waren goed en wel in Griekenland, gloeiend heet werd hij, zo heet dat wij bang waren om af te branden.

We hebben AB gebeld vanuit Griekenland met de mededeling dat de woonaccu gloeiend heet werd. en toen begon de nachtmerrie. Na ca 1,5 dag werden we teruggebeld met de mededeling "we kunnen vanaf hier niets voor u doen en haalt u voor de zekerheid de accu klemmen er maar af".

Ik kan je vertellen dat je als leek op autogebied dan even moet puzzelen hoe dat nou moet, zeker als zo'n accu nog eens helemaal onder een stoel gebouwd is waar je amper bij kunt. Maar uiteindelijk hebben we het voor elkaar gekregen en de accu klemmen los gemaakt. Vanaf dat moment dus geen woonaccu meer en daar heb je geen dure camper voor gehuurd. De camper was gereduceerd tot een gewoon vervoermiddel met een bed, en niks meer. Tijdens ons verder verblijf in Griekenland heeft AB- reisemobile werkelijk HELEMAAL NIETS VAN ZICH LATEN HOREN. BIJ TERUGKOMST VERWACHT JE DAN TOCH WEL ENIGE TEGEMOETKOMING IN HET ONGEMAK DAT JE AL DIE TIJD HEBT GEHAD.

Om een erg lang verhaal wat korter te maken, volgens AB reismobile lag het allemaal aan ons zelf. In eerste instantie hadden wij een schakelaar omgezet. Wij hadden echter nooit een schakelaar gezien, en zeker ook niet gezocht onder een stoel. En AB heeft ons daarna ook nooit laten zien welke schakelaar het nou was. In tweede instantie werd ons verweten dat wij er een nieuwe woonaccu in hadden moeten laten zetten. Maar om ons op de hoogte te stellen dat, waar en door wie, wij dit mochten laten doen was kennelijk te veel gevraagd. Enige belangstelling van AB-reisemobile richting klanten die een probleem hebben met een, bij hun gehuurde camper, is kennelijk iets wat niet in het vocabulair van AB-reisemobile voorkomt.

"SERVICE TOT AAN DE DEUR" noemen wij dat. Van enige tegemoetkoming richting ons, vanwege het ongemak en een halve camper maar betaald voor een hele. GEEN SPRAKE VAN, NIHIL - NADA - NIKS. Kortom een hoop gedoe, geen leuke vakantie gehad en een hele nare smaak van AB-reisemobile.

Als je het wilt riskeren ga je gang, wij huren in ieder geval bij AB-reisemobile in Bedburg - Hau NOOIT meer een camper. En er hier een kopen zullen we ook wel achterwege laten. Tegenwoordig hebben zij ook nog een nieuw bedrijf, er vlak naast, met de verrassende naam "ABC Campers". Reden te meer om er met een grote boog omheen te gaan. 

--> Naar boven


TIP - Camping Odysseia.

Is de naam camping niet waard, dit kamp ligt aan de oostkust, enkele kilometers boven Katerini richting Thessaloniki. Bij het plaatsje Korinos (Macedonië, Griekenland). Als je op de onderstaande link klikt zul je zien dat de door ons gemaakte foto's iets afwijken van de foto's op de site van dit kamp, en dan zullen we je de foto's van de sanitaire voorzieningen maar onthouden, dit is werkelijk te gek voor woorden. Dat een campinggids als ACSI zulke camping opneemt in hun bestand zegt wel wat over die gids. Je moet blind zijn om dit te beoordelen met een 7,5. Hoe betrouwbaar is dan de rest van de informatie? Kennelijk is bij ACSI de kwantiteit veel belangrijker dan de kwaliteit. Hier stuur je toch niemand heen!

link

Foto's camping Odysseia

• Klik hier voor de website van deze camping 

--> Naar boven